X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
податкова система Індії

Завантажити презентацію

податкова система Індії

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Герб Індії

Слайд 3

Гімн Індії Jônogônomono-odhinaeoko jôeô he Bharotobhaggobidhata! Pônjabo Shindhu Gujoraţo Môraţha Drabiŗo Utkôlo Bônggo, Bindho Himachôlo Jomuna Gôngga Uchchhôlojôlodhitoronggo, Tôbo shubho name jage, tôbo shubho ashish mage, Gahe tôbo jôeogatha. Jônogônomonggolodaeoko jôeô he Bharotobhaggobidhata! Jôeo he, jôeo he, jôeo he, jôeo jôeo jôeo, jôeo he! Janagaṇamana adhināyaka, jaya he, Bhāratabhāgyavidhāta! Paṃjāba Siṃdhu Gujarāta Marāṭha Drāviṛa Utkala Baṃga, Viṃdhya Himāchala Yamunā Gaṃgā uchchhalajaladhitaraṃga, Tava subha nāme jāge, tava subha āśisa māge, Gāhe tava jayagāthā. Janagaṇamaṃgaladāyaka, jaya he, Bhāratabhāgyavidhāta! Jaya he, jaya he, jaya he, jaya jaya jaya, jaya he!

Слайд 4

Індія розташована на півострові Індостан, омивається водами Індійського океану, Аравійського моря та Бенгальської затоки. Морська держава. Суходолом межує з країнами: Пакистан, Китай, Непал, Бутан, Бангладеш, М’янма. Через протоку має вихід до країни Шрі-Ланка.

Слайд 5

Слайд 6

Вищим органом департаменту по оподатковуванню є Центральна рада з прямих податків, який входить до міністерства фінансів при уряді Індії. Рада адмініструє дотримання прямих законів з оподаткування, а саме прибутковий податок на майно і податок на дарування. В Індії діє єдиний закон про оподаткування, прийнятий за Актом про оподатковування в 1961 році. За конституцією Індії штатам заборонено обкладання податками доходів крім доходу від реалізації сільськогосподарської продукції. Оподаткування в Індії залежить від статусу резидента незалежно від національності чи місця постійного проживання платника податків.

Слайд 7

Доходи визначаються за такими п'яти джерел: заробітна плата, доходи від нерухомості, доходи від прибутку від комерційної та професійної діяльності, доходи від обороту капіталу, доходи від інших джерел. Існують певні ставки і мінімальні розміри доходів, які не підлягають оподаткуванню.

Слайд 8

З метою заохочення і підйому промислового виробництва та розвитку уряд Індії надає виробникам різні пільги і дотації з податків, за рахунок чого податки різко скорочуються.

Слайд 9

Подібні пільги поширюються на виробничі приміщення, меблі, обладнання, судна і кораблі. Амортизація на обладнання класифікується за трьома категоріями і становить 25%, 40% і 100% вартості. Часткова власність на активи надає право на амортизаційні пільги. Вищевказані витрати капітального характеру податком не обкладаються і повинні бути рівномірно розподілені протягом 14 років.

Слайд 10

Пільги для експорту програмного забезпечення Прибуток, отриманий від надання технічних послуг зі створення програмного забезпечення за межами Індії, а також від експорту програмного забезпечення, не обкладається податком за певних умов.

Слайд 11

Слайд 12

Проблеми збору податків В Індії лише 4% мільярдного населення країни роблять відрахування в скарбницю. Безліч спроб уряду збільшити податкові надходження зазнали фіаско. Але в місті Патна найбіднішого індійського штату Біхар була розроблена формула, яка може виявитися ефективною: публічне приниження. Влада, стурбована тим, що не можить зібрати необхідну суму надходжень за рік, тому найняла на роботу яскраво розфарбованих євнухів. Їх мета - збентежити злісних неплатників і змусити їх «відкупитися».

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка