X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Підприємство і підприємництво

Завантажити презентацію

Підприємство і підприємництво

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Підприємство і підприємництво

Слайд 2

Підприємство Функції підприємства Організаційні форми підприємства Форми власності Підприємництво Підприємець та його функції Види підприємницької діяльності.

Слайд 3

– це самостійний, господарюючий, статутний суб’єкт, який має права юридичної особи і виконує функції: виробничу, науково-дослідницьку, комерційну діяльність з метою одержання відповідного доходу.

Слайд 4

Виробничо-технологічна Економічна Соціальна Зовнішньо-економічна

Слайд 5

Одноосібне володіння Корпорація Партнерство

Слайд 6

1. Частка різних організаційних форм підприємств у загальній кількості од. бізнесу 2. Частка різних організаційних форм у загальному обігу

Слайд 7

Слайд 8

самостійна, ініціативна, систематична на власний ризик діяльність з виробництва товарів, виконання робіт, надання послуг та заняття торгівлею з метою отримання прибутку

Слайд 9

1. Ініціативна 2. Організаційна 3. Інноваційна 4. Ризикова це людина, яка здійснює самостійну, систематичну, ініціативну, ризикову діяльність спрямовану на виробництво товарів чи надання послуг з метою одержання прибутку.

Слайд 10

1. Виробнича 2. Комерційна 3. Фінансова 4. Посередницька 5. Страхова

Слайд 11

Обмежена Не обмежена

Слайд 12

Підприємство є одним із основних суб’єктів економіки, що спеціалізується на виконанні певної виробничої функції. Підприємство характеризується територіально-технологічною, економічною та соціальною відособленістю. Основна функція підприємства – максимально можливий випуск продукту для задоволення потреб споживачів при найменших витратах. Отже підприємство та підприємництво є важливою складовою вивчення курсу економіки.

Слайд 13

Загальна економіка І. Ф. Радіонової Основи підприємництва Насінник В. З. Основи підприємницької діяльності С. В. Мочерний, О. А. Устенко, С. І. Чеботар Основи споживчих знань І. В. Шебулдаєва Основи менеджменту О. Є. Кузьмін, О. Г. Мельник.

Слайд 14

Над презентацією працювали: Дробчук Юлія Шваб Юлія

Слайд 15

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка