X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
основи наукових досліджень

Завантажити презентацію

основи наукових досліджень

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Вибіркова дисципліна «Основи наукових досліджень»

Слайд 2

Актуальність предмета Основи наукознавства включають у себе загальні поняття про науку та закономірності її розвитку. Вивчає бухгалтерський облік, контроль, аналіз та аудит як науки та об’єкти дослідження. Історія розвитку бухгалтерського обліку, контролю, аналізу та аудиту як єдиної системи знань – науки, також основні напрями наукових досліджень з бухгалтерського обліку, контролю, аналізу та аудиту.

Слайд 3

Література Сопко В.В. Основи наукових досліджень:Навч. посіб. –К.:НМК ВО, 1990.–148 с. Андреев В.Д. Основы научных исследований в бухгалтерской деятельности: Учебное пособие. – М.:Економист, 2003. – 205 с. Андреев Г.И., Смирнов С.А., Тихомиров В.А. Основы научной роботы и оформление результатов научной деятельности: Учебник. – М.:Финансы и статистика, 2003. – 269 с. Басканов А.Я., Туленков Н.В. Методология научного исследования: Учебное пособие. – К.:МАУП, 2004. – 216 с. Білуха М.Т. Методологія наукових досліджень: Підручник. – К.: АБУ, 2002. – 480 с. Гетьманцева Н.Д. Методологія наукових досліджень: Навч. посіб. – К.:КНЕУ, 2009. – 516 с.

Слайд 4

Від студента до студента Предмет “Основи наукових досліджень” є цікавим та корисним для студентів. На протязі його вивчення студенти дізнаються закономірності та тонкощі розвитку бухгалтерського обліку, контролю, аналізу та аудиту, специфічні методи, які застосовуються в бухгалтерській науці: монографічний, статистичний, географічний та інші. Також навчаються правильності організації наукових досліджень.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка