X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Організація обліку в фермерських господарствах

Завантажити презентацію

Організація обліку в фермерських господарствах

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Організація обліку в фермерських  господарствах

Слайд 2

ЗМІСТ Порядок створення і діяльності фермерських господарств; Облік активів, забов`язань, власного капіталу, доходів та витрат в фермерських господарствах; Звітність в фермерських господарствах.

Слайд 3

ЗВ’ЯЗОК З ІНШИМИ ДИСЦИПЛІНАМИ Фактично дисципліна пов'язана із багатьма іншими, що викладаються кафедрою обліку, аналізу та аудиту в АПК. Засвоєння таких дисциплін, як теорія бухгалтерського обліку, фінансовий облік – І,ІІ гарантує безпроблемне вивчення дисципліни «Організація обліку в фермерських господарствах».

Слайд 4

ПРАКТИЧНЕ ЗНАЧЕННЯ Практичне застосування своїм знанням із цієї дисципліни знайдуть ті студенти, які збираються працювати не тільки на фермерських господарствах, а й взагалі на підприємствах АПК, оскільки дисципліна надає не тільки суто облікові знання в СМП з аграрної індустрії, проте й цілісне розуміння бізнес – процесів, що відбуваються на будь – яких сільськогосподарських підприємствах.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка