X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
облік за видами ек діяльності

Завантажити презентацію

облік за видами ек діяльності

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Вибіркова дисципліна «Облік за видами економічної діяльності»

Слайд 2

Актуальність предмета Розглядаються теми актуальні для кожного бухгалтера, що позиціонує себе як професіонала, а саме: Бухгалтерський облік у сільському господарстві. Бухгалтерський облік у будівництві. Бухгалтерський облік на автотранспортних підприємствах. Бухгалтерський облік в торгівлі. Бухгалтерський облік у закладах ресторанного господарства.

Слайд 3

Література Бабіч В.В. Облік за видами економічної діяльності. Підручник. – К.:КНЕУ, 2010. – 480 с. Розглядаються методологічні та організаційні засади ведення бухгалтерського обліку з урахуванням галузевих особливостей відповідно до вимог законодавчо-правових і нормативних документів з метою формування достовірної та якісної інформації для управління підприємством і одержання економічних вигод від його діяльності.

Слайд 4

Від студента до студента Наука облік за видами економічної діяльності є актуальною та корисною для кожного студента-бухгалтера. Вона деталізує облік в певних, найбільш популярних сьогодні галузях підприємницької діяльності. Вам буде легко її вивчати, якщо ми освоїли основи обліку.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка