X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Міжнародні системи вимірювань

Завантажити презентацію

Міжнародні системи вимірювань

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Зміст дисципліни Дисципліна допоможе ознайомитись з: Історичними відомостями про розвиток вимірювання та його значення на сучасному етапі розвитку економічної діяльності. Міжнародною системою одиниць фізичних величин SI, її перевагами. Позасистемними одиницями фізичних величин та їх застосування Методами та технічними засоби вимірювання. Метрологічним забезпечення технологічних процесів. Системою термінологічних правил стехіометрії і стандартів найменувань хімічних речовин.

Слайд 3

Практичне застосування Даний предмет орієнтований на коректне застосування студентами, традиційних і сучасних систем одиниць вимірювання і обліку об’єктів і явищ економічної діяльності суспільства в умовах ринкової економіки. Дисципліна допоможе добре орієнтуватись у всіх складових динамічної системи грошових і матеріально-енергетичних потоків конверсії природних ресурсів у споживну вартість.

Слайд 4

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами Теоретичну основу складає вміння працювати з фізичними величинами та їх номенклатурою, яке студент отримує з дисципліни «системи технологій».В подальшому знання стануть корисними при вивченні огранізації виробництва та інших аспектів організації технологічних процесів на будь-якому підприємстві.

Слайд 5

Відгуки Більшість студентів стверджує, що предмет є не складним з точки зору опанування, корисним у подальшому житті і, за наявності необхідних базових навичок, дає можливість швидко знаходити науково-технічну інформацію,яку згодом можна ефективно використовувати у своїй практичній економічній діяльності.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка