X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Макроекономічна політика У РОЗВИТКУ ТА ЗАСТОСУВАННЯХ економіки знань в умовах високої креативності населення України

Завантажити презентацію

Макроекономічна політика У РОЗВИТКУ ТА ЗАСТОСУВАННЯХ економіки знань в умовах високої креативності населення України

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Макроекономічна політика У РОЗВИТКУ ТА ЗАСТОСУВАННЯХ економіки знань в умовах високої креативності населення України Лущик У.Б., д.мед. наук, Лікар, юрист, економіст м. Київ - 2011

Слайд 2

Без наукового фронту, який повинен йти попереду підприємства на мікрорівні   та попереду держави на макрорівні, держава Україна не має майбутнього.

Слайд 3

Економіка знань в епоху глобальної інформатизації Економіка знань – це новий напрямок розвитку суспільства в постіндустріальну еру. Сьогодні розпочалася інформаційні ера – тобто економіка буде розвиватися не за рахунок промисловості, а за рахунок інформації і знань, інтелекту.

Слайд 4

Економіка знань в епоху глобальної інформатизації Держава Україна повинна зрозуміти свою конкурентну перевагу – інтелектуальний потенціал креативного населення держави може значно покращити бюджет держави при правильному менеджменті нематеріальних активів науковців.

Слайд 5

Талант-менеджмент в Україні сьогодні - це наукова конкурентоздатність держави завтра Міністерство освіти і науки та Академія наук повинні виступати  провайдером наукових досягнень українських вчених та виводити інноваційні технології на світовий ринок. Україна має всі шанси стати державою дистрибуції знань, враховуючи високий інтелектуальний потенціал сьогоднішнього  працездатного покоління – випускників 70-80-років.

Слайд 6

Інноваційна політика держави Україна повинна переглянути сьогоднішні підходи до системи освіти, оскільки ми перестали вирощувати науковий потенціал держави.

Слайд 7

Термін «медичні технології» нині входить у повсякденний обіг і в ментальне середовище як медиків, так і інженерів-конструкторів медичної техніки. Він відображає новий підхід до створення не просто медичної техніки, а саме комплексу: технічного приладу як засобу прижиттєвої візуалізації, методології отримання первинної інформації, програмного продукту для оброблення первинної інформації зі змогою застосування перевірених алгоритмів і певних аналітичних підходів для аналізу одержаних даних.

Слайд 8

З економічного погляду сьогоднішні капіталовкладення в готові медичні технології вже завтра повернуться сторицею – можливістю ефективного ведення пацієнта, скороченням часу проведення діагностики, зростанням ефективності лікування, зменшенням тривалості перебування хворого на лікарняному ліжку в умовах стаціонарного лікування. для лікувального закладу результатом застосування інноваційних сучасних медичних технологій при лікуванні хворих будуть позитивні економічні результати.

Слайд 9

Ефективне лікування із застосуванням сучасних інноваційних медичних технологій може стати основним критерієм конкурентоспроможності лікувального закладу на ринку медичних послуг України.

Слайд 10

Технології поліпшеної візуалізації та високої роздільної здатності з алгоритмами клінічної інтерпретації, що даватимуть поживу клінічному мисленню лікаря-діагноста, повинні стати в основі нових медичних технологій. Лише тоді медичну техніку можна буде адекватно й раціонально використовувати для потреб та на благо пацієнта.

Слайд 11

Головною рушійною силою розвитку економіки нашої держави є людина. Здорова людина. Тому інноваційні процеси негайно повинні бути застосовані для поліпшення здоров’я нашого населення- медицини.

Слайд 12

Ми всі відчуваємо на собі та на своїх близьких катастрофічний стан системи охорони здоров’я в Україні. То де ж взяти ті інновації, які могли б допомогти медицині? Якими вони повинні бути? Хто буде допомагати, а не заважати їх втілювати у життя?

Слайд 13

Нині в Україні заклади охорони здоров'я міського та обласного, подекуди й районного рівня оснащено медичною технікою. Однак часто такі прилади здебільшого тільки створюють гарний інтер’єр, оскільки відсутні відповідні технології їх застосування. Отже, щоб діагностика, а потім і процес лікування були ефективними необхідно створити (або застосувати вже існуючі) відповідні інноваційні медичні технології, без яких прилад для лікаря назавжди залишиться лише загадкою.

Слайд 14

За роки незалежності великий внесок у розробку та впровадження медичних інновацій внесли приватні наукові медичні підприємства, зусилля яких до наукової та інноваційної діяльності не тільки не підтримувалися державою, але й всіляко утискалися. Незважаючи на це, в Україні з’явилися саме українські розробки нових медичних технологій, які успішно застосовуються для діагностики та лікування у приватних медичних закладах.

Слайд 15

Важливість таких розробок полягає у тому, що вже багато років вони успішно доводять свою потрібність і фактично пройшли випробування на інноваційність. На жаль, маємо тільки поодинокі приклади застосування цих інновацій у державній медицині.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка