X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Кроки реалізації енергозберігаючого проекту

Завантажити презентацію

Кроки реалізації енергозберігаючого проекту

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Кроки реалізації енергозберігаючого проекту Розробка сучасної проектної документації з урахуванням європейський консультацій та українських норм – С. Зінченко, А.Удовик ЕСКО Енерго Інвест (на прикладах реалізованих проектів в м.Миргород та м.Чернігів)

Слайд 2

Крок перший (1 місяць): - Вибір об'єкту; - Візуальне обстеження; - Формування робочої групи, яка буде виступати Замовником проекту; - Вибір енергоаудитора та проектувальника.

Слайд 3

Крок другий (від 1 до 2 місяців) : - проведення енергоаудиту, фіксація початкового стану будівлі ; - встановлення обліку ; - моніторинг енергоресурсів.

Слайд 4

Крок третій (від 3 до 4 місяців): - проведення обстеження будівлі спеціалізованою організацією; - виготовлення проектно-кошторисної документації на підставі даних звіту з енергоаудиту та звіту з обстеження будівлі; - проведення експертиз.

Слайд 5

Варіанти монтажу віконних конструкцій

Слайд 6

Крок четвертий (3 місяці): - проведення тендерних процедур; - підписання договорів на виконання будівельно-монтажних робіт; - оформлення декларації в ДАБІ. Проблеми: - монтажна організація повинна мати навчений персонал, мати досвід виконання аналогічних робіт, проводити роботи по проекту, виконувати гарантійні зобов`язання; -підписати договори на авторський та технічний нагляд за виконанням робіт, вести всі необхідні журнали; - строк проведення тендерних процедур може затягнутись на 3 місяці. - перевагу надавати монтажникам не з низькою ціною а з наявним досвідом та відгуками про виконані об'єкти.

Слайд 7

Крок п'ятий (від 3 до 5 місяців): - проведення будівельних робіт, здійснення авторського та технічного нагляду за будівництвом; - виконання робіт та використання матеріалів, технологій згідно проектно-кошторисної документації.

Слайд 8

Крок шостий (постійно): - проведення обстеження будівлі після завершення робіт, здійснення тепловізійного обстеження (як дозволить температура), виявлення вузьких місць; - постійне обстеження будівлі на наявність підтікань, промерзань та інших недоліків; - перевірка параметрів будівлі згідно проектно-кошторисної документації.

Слайд 9

Висновки: -від вибору будівлі і до початку будівельних робіт строк до 10 місяців; - висновки енергоаудиту повинні узгоджуватись як з Замовником так і з проектувальником, вартість запропонованих заходів треба брати не з комерційних пропозицій а виходячи з фактичних вартісних показників аналогічних об'єктів; - потрібно пам'ятати, що рекомендації які надані партнерами проекту є лише рекомендаціями, всю повноту відповідальності несуть Проектувальник та Замовник; - обмежені в використанні теплоізоляційного матеріалу (матеріал НГ – на даний час тільки мінеральна вата відповідає цьому критерію); - запровадити процедуру страхування будівництва ; - Інформування зацікавлених сторін про основні кроки проекту; - постійний моніторинг на всіх стадіях проекту.

Слайд 10

Дякуємо за увагу! Технічний директор - Андрій Удовик Керівник проектів – Сергій Зінченко ЕСКО Енерго Інвест

Слайд 11

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Економіка