X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Конфліктологія

Завантажити презентацію

Конфліктологія

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Вибіркова дисципліна «Конфліктологія»

Слайд 2

Актуальність предмета Вивчення дисципліни допоможе: • знижувати рівень конфліктності суб’єктів соціальної взаємодії; • долати бар’єри в процесі міжособистісного спілкування; • виявляти передумови виникнення соціальних протиріч для формулювання правил безконфліктної взаємодії; • застосувати прийоми конструктивної критики для оптимізації стосунків учасників конфліктів; • безконфліктно спілкуватися у процесі проведення ділових переговорів і нарад; • безконфліктно взаємодіяти з  опонентами в процесі дискусій і спорів професійного характеру; • управляти стресами в конфліктних ситуаціях; • проводити діагностику конфлікту та здійснювати корегування поведінки його учасників; • виявляти та застосовувати важелі ефективного розв’язання конфліктів.

Слайд 3

Література Ємельяненко Л. М., Петюх В. М., Торгова Л. В., Гриненко А. М. Конфліктологія: Навч. посіб. / За заг. ред. В. М. Петюха, Л. В. Торгової. — К.: КНЕУ, 2003. — 315 с. У посібнику розглядаються теоретичні та прикладні проблеми конфліктології, увага акцентується на управлінні конфліктами. Детально розглянуто діагностику конфлікту й коригування поведінки його учасників, прогнозування розвитку конфліктів, управління стресами в конфліктній ситуації, можливість безконфліктного спілкування в процесі проведення професійних переговорів нарад, безконфліктної сторін у дискусіях спорах, у процесі нововведень та час вирішення трудових спорів.

Слайд 4

Від студента до студента Наука конфліктологія є цікавим для вивчення студентам та корисним, оскільки допоможе в реальному житті, підвищить стресостійкість. А так як ми майбутні висококваліфіковані спеціалісти, то повинні розвивати в собі не тільки професійні якості а й психологічні. Тому обравши дану дисципліну ви зможете не тільки пізнати внутрішній світ, але й навчитесь уникати та згладжувати конфлікти.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка