X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Комунальні послуги

Завантажити презентацію

Комунальні послуги

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Комунальні послуги Презентація вчителя вищої категорії Купцової Любові Георгіївни Одеської СШ № 40 2013

Слайд 2

Житлово-комунальна послуга - діяльність, спрямована на підтримку і відновлення належного санітарного та технічного стану житлових будинків

Слайд 3

Загадки Тепла гармонька весь дім нагріває батарея 1 послуга. Плата за опалення

Слайд 4

Попід землею вогонь летить, а на плитці обід кипить. 1 послуга. Плата за опалення.

Слайд 5

Висить грушка, та не з'їсти. 2 послуга. Плата за електроенергію.

Слайд 6

Відома з віку рідина, Усяк її вживає, Буває хмаркою вона, Сніжинкою буває, Бува, як скло, Крихка, тверда Звичайна (підкажіть)… (Вода) 3 послуга. Оплата за воду.

Слайд 7

4 послуга. Користування ліфтом.

Слайд 8

Тверді побутові відходи.

Слайд 9

1. Як вода потрапляє в будинки? 2. Чи завжди була електрична лампочка? В 1878 році англійський вчений Джозеф Свон отримав патент на свою лампу розжарювання, над якою він працював з 1850 року, і витратив весь цей час на те, щоб в колбі з вугільною ниткою створити справжній вакуум, який уповільнює швидкість згоряння нитки розжарювання. В тому ж році американський винахідник Томас Едісон почав роботу над електричним освітленням у побуті і теж створив електричну лампу, на яку він отримав патент в 1879 році.

Слайд 10

Технічне обслуговування, що включає експлуатацію та поточний ремонт спільного майна житлових будинків, прибирання та освітлення допоміжних приміщень житлових будинків, прибудинкової території, а також ремонт удосконалених покриттів проїздів, проходів,

Слайд 11

Догляд за зеленими насадженнями, капітальний ремонт багатоквартирного житлового будинку, який здійснюється в установленому законодавством порядку.

Слайд 12

Права споживачів житлово-комунальних послуг • задоволення потреб в житлово-комунальні послуги; • безпеку житлово-комунальних послуг; • інформацію про виконавця і надаються їм житлово-комунальні послуги; • вибір виконавця житлово-комунальних послуг, що надаються на конкурентній основі; • просвітництво у сфері захисту прав споживачів житлово-комунальних послуг; • належну якість житлово-комунальних послуг; • відшкодування збитків, шкоди, заподіяних виконавцем життю, здоров'ю і (або) майну споживача внаслідок ненадання житлово-комунальних послуг або їх надання з вадами; • державну, включаючи судову, захист своїх прав і інші.

Слайд 13

Договір про надання житлово-комунальних послуг Законом встановлено, що житлово-комунальні послуги надаються споживачеві на підставі договорів, укладених з виконавцем.

Слайд 14

Слайд 15

Спасибо за урок!

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка