X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
історія бухгалтерського обліку

Завантажити презентацію

історія бухгалтерського обліку

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

ІСТОРІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ

Слайд 2

ЗМІСТ Виникнення і становлення обліку в докапіталістичних формаціях; Розвиток бухгалтерського обліку в 13-18 ст.; Формування бухгалтерського обліку як науки; Становлення і розвиток облікових теорій; Світові національні школи з бухгалтерського обліку; Бухгалтерський облік в умовах глобалізації економіки; Історія становлення і розвитку бухгалтерського обліку в Україні; Становлення бухгалтерської професії і бухгалтерських професійних організацій.

Слайд 3

ЗВ’ЯЗОК З ІНШИМИ ПРЕДМЕТАМИ Історія бухгалтерського обліку безпосередньо чи опосередковано пов'язана з усіма дисциплінами, що викладаються на кафедрі обліку, аудиту та аналізу в АПК. Надаючи знання з облікових процедур, систем, правил та шкіл, що існували у минулому, ця дисципліна забезпечує молодих фахівців системним і цілісним баченням своєї професії. Окрема тема торкається проблем розвитку бухгалтерського обліку в Україні та поширенню застосування у світі міжнародних стандартів обліку та звітності. Студенти мають змогу проаналізувати та вирішити для себе: чи доцільно з огляду на історичний розвиток професії бухгалтера,тенденції сучасного світу та українські економічні реалії застосовувати МСФЗ та МСБО в Україні.

Слайд 4

ПРАКТИЧНЕ ЗНАЧЕННЯ Знання історії світу, в якому живеш, допомагає краще зрозуміти тенденції його розвитку та мати цілісне уявлення про нього. В свою чергу, знання історії своєї професії допомагає у розумінні того, які досягнення в ній є найважливішими, які є проблеми, що їх намагались розв'язати вчені протягом багатьох століть, і нарешті, які питання стоять перед сучасним фахівцем.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка