X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Iнтернет-технологiї в бiзнесi

Завантажити презентацію

Iнтернет-технологiї в бiзнесi

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Зміст дисципліни В результаті вивчення Інтернет-технологій в бізнесі, студенти повинні отримати теоретичні та практичні знання з даної дисципліни, що включає у себе такі аспекти як, оцінка сайту, його розробка та підготовка для роботи пов'язаної з бізнесом. Опанування та розуміння загального ремесла ведення бізнесу за допомого наявних Інтернет ресурсів та технологій.

Слайд 3

Допомогти студентам здобути теоретичні та практичні знання у застосуванні та використанні Інтернет – технологій, а саме спеціалізованих програм щодо створення та оформлення сайтів, основ програмування, уміння оцінити Інтернет ресурси тощо. Мета дисципліни

Слайд 4

Практичне застосування Набуті знання та уміння є основою створення сайтів призначених для продажів (загалом Інтернет - магазинів), сайтів фірми з наданням послуг, реклами, проектів та ін. Зараз Інтернет ресурси посідають одне з перших місць у використанні в бізнесі, тому дуже важливим є розуміння принципу роботи та можливість практичного застосування набутих знань.

Слайд 5

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами Теоретичну основу складає вміння працювати в MS Word, MS Excel, які студент отримує з дисципліни «економічна інформатика». Дисципліна є продовженням дисципліни “ Електронна комерція ”. У цих дисциплінах навіть лабораторні роботи пересікаються: одна лабораторна робота(Електронна комерція) продовжує іншу(Інтернет-технології в бізнесі).

Слайд 6

Відгуки Дисципліна є дуже актуальною в нинішніх реаліях ведення бізнесу в Інтернеті. Деякі студенти вважають, що дана дисципліна повинна бути не вибірковою, а обов’язковою для вивчення, враховуючи її актуальність. Більшість студентів стверджує, що предмет є не складним з точки зору опанування, корисним у подальшому житті, цікавим. Але лабораторні роботи будуть забирати багато часу – вони не складні, але об’ємні.

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Економіка