X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
інфраструктура товарного ринку

Завантажити презентацію

інфраструктура товарного ринку

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Зміст дисципліни Дисципліна надасть вам практичні навики оволодіння теорією розвитку інфраструктури товарного ринку як найважливішої частини ринкової економіки.

Слайд 3

Завдання Сформує знання з теорії розвитку інфраструктури товарного ринку та її ролі в ринковій економіці; пошуку кращих умов діяльності суб’єктів інфраструктури товарного ринку; оволодіння вміннями та навиками самостійного визначення та застосування методів раціональної організації та планування діяльності інфраструктурного комплексу.

Слайд 4

Цікава тематика: Макроорганізація оптової торгівлі. Підприємства оптової торгівлі. Торгівельно-посередницька діяльність на товарному ринку. Комерційне посередництво на товарному ринку. Роздрібна торгівля. Товарні біржі. Брокерська діяльність на товарній біржі. Лізинг.

Слайд 5

Практичне застосування Надасть вам базові навики розуміння схеми діяльності торгових підприємств, руху товарів на ринку та організації їх збуту. Насамперед актуальна тим студентами, які прагнуть відкрити торгове підприємство або будувати свою кар’єру на товарній біржі або в торговій компанії.

Слайд 6

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами Дисципліна особливо потрібна студентам спеціальності маркетинг, які окремо вивчатимуть на другому семестрі 3-го курсу регіонально-просторовий розвиток України

Слайд 7

Відгуки Студенти, що вибрали цю дисципліну визначають значну кількість цікавих кейсів, тренінгів, міні-ігор. Теоретична частина курсу гарно поєднується з практичною і є цікавою у вивчені.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка