X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
ІКТ та ЕКОНОМІКА ЗНАНЬ в умовах переходу до інформаційного суспільства

Завантажити презентацію

ІКТ та ЕКОНОМІКА ЗНАНЬ в умовах переходу до інформаційного суспільства

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

ІКТ та ЕКОНОМІКА ЗНАНЬ в умовах переходу до інформаційного суспільства Артем Олексійович СЕРЕНОК к.держ.упр., доцент кафедри інформатизації державного управління ХарРІ НАДУ при Президентові України Образец заголовка Эмблема организации Этот шаблон можно использовать как начальный файл для представления учебных материалов группе слушателей. Разделы Для добавления разделов щелкните слайд правой кнопкой мыши. Разделы позволяют упорядочить слайды и организовать совместную работу нескольких авторов. Заметки Используйте раздел заметок для размещения заметок докладчика или дополнительных сведений для аудитории. Во время воспроизведения презентации эти заметки отображаются в представлении презентации. Обращайте внимание на размер шрифта (важно обеспечить различимость при ослабленном зрении, видеосъемке и чтении с экрана) Сочетаемые цвета Обратите особое внимание на графики, диаграммы и надписи. Учтите, что печать будет выполняться в черно-белом режиме или в оттенках серого. Выполните пробную печать, чтобы убедиться в сохранении разницы между цветами при печати в черно-белом режиме или в оттенках серого. Диаграммы, таблицы и графики Не усложняйте восприятие: по возможности используйте согласованные, простые стили и цвета. Снабдите все диаграммы и таблицы подписями.

Слайд 2

Д. Белл «Соціальні межі інформаційного суспільства» Індустріальному суспільству був притаманний перерозподіл робочої сили на користь виробництва та видобування. У сучасному світі цей перерозподіл зміщується в бік сфери інформаційних послуг. Головними ресурсами стають інформація та знання. Образец заголовка Дайте краткий обзор презентации. Опишите главную суть презентации и обоснуйте ее важность. Представьте каждую из основных тем. Чтобы предоставить слушателям ориентир, можно можете повторять этот обзорный слайд в ходе презентации, выделяя тему, которая будет обсуждаться далее.

Слайд 3

Цифровий світ Віртуальний вимір Это другой параметр для обзорных слайдов, использующих переходы.

Слайд 4

Економіка Цифрова Економіка

Слайд 5

Цифрова економіка Економіка знань

Слайд 6

“Цифрова економіка”, також відома як “економіка знань” характеризується заміною виробництва товарів на виробництво ідей.

Слайд 7

Витрати часу Етапи Навчання Виробництво ідей М. Шилз «Інформація дає людям можливість вчитися, створювати і виконувати мрії» Отримання досвіду Microsoft Инженерное мастерство Конфиденциальная информация Майкрософт

Слайд 8

Е. Тоффлер «Мої думки з приводу природи влади» Інформація є “найбільш різнобічним і фундаментальним інструментом влади, оскільки дозволяє його володарю уникнути реакції на виклики, перед якими він опинився, й може бути використаним як засіб примусу інших вести себе таким чином, щоб не порушити особистих інтересів володаря знання. Знання (інформація) надає в розпорядження її володаря найбільш дієву владу Какие способности приобретут слушатели по завершении обучения? Коротко опишите каждую цель и полезность данной презентации для слушателей.

Слайд 9

Інформаційні революції людства Это другой параметр для обзорного слайда.

Слайд 10

ІКТ змінюють парадигму державного управління Внутрішнє управління • Анулювання дублювання • Скорочення операційних витрат • Спрощення бюрократичної процедури • Велика ефективність • Велика координація і комунікація • Збільшена прозорість • Розділення інформації між ієрархіями • Безпека інформаційного управління Зовнішнє управління • Швидше сервісне постачання • Велика ефективність • Збільшена гнучкість використання сервісу • Нововведення в сервісне постачання • Більша участь громадян • Великі цивільні повноваження Використання IКT забезпечує: Образец заголовка Эмблема организации Используйте заголовки разделов для каждой из тем, чтобы переход был понятен для аудитории.

Слайд 11

Основні принципи державної політики України у сфері інформатизації інформаційна свобода невтручання в особисте життя відвертість і доступність інформації інформаційна безпека право власності на інформаційні ресурси відповідальність власників інформаційних ресурсів за якість інформації роль держави у формуванні і реалізації політики інформатизації та інформаційної безпеки гармонізація українського інформаційного законодавства із законодавством інших країн Образец заголовка Добавьте слайды в раздел по каждой теме, включая слайды с таблицами, диаграммами и изображениями. Образцы макетов таблицы, диаграммы, изображения и видео см. в следующем разделе.

Слайд 12

Про основні засади розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2007-2015 роки: Закон України від 09 січня 2007 р. № 537-V Одним з головних пріоритетів України є прагнення побудувати орієнтоване на інтереси людей, відкрите для всіх і направлене на розвиток інформаційне суспільство, в якому кожен міг би створювати і нагромаджувати інформацію та знання, мати до них вільний доступ, користуватися і обмінюватися ними, аби надати можливість кожній людині повною мірою реалізувати свій потенціал, сприяючи суспільному і особистому розвитку та підвищуючи якість життя Образец заголовка Дайте краткий обзор презентации. Опишите главную суть презентации и обоснуйте ее важность. Представьте каждую из основных тем. Чтобы предоставить слушателям ориентир, можно можете повторять этот обзорный слайд в ходе презентации, выделяя тему, которая будет обсуждаться далее.

Слайд 13

Висновки Інформаційне суспільство - це теоретична концепція постіндустріального суспільства, в якій головними продуктами виробництва стають інформація і знання Відмінні риси посилення ролі інформації, знань та ІКТ в житті суспільства зростання кількості людей, зайнятих інформаційними технологіями, комунікаціями та виробництвом інформаційних продуктів і послуг у валовому внутрішньому продукті наростання інформатизації суспільства з використанням телефонії, радіо, телебачення, мережі Інтернет, а також традиційних і електронних засобів масової інформації створення глобального інформаційного простору, що забезпечує ефективну інформаційну взаємодію людей, їх доступ до світових інформаційних ресурсів і задоволення їх потреб в інформаційних продуктах і послугах Образец заголовка Подведите итог презентации, повторив важные моменты уроков. Что должны запомнить слушатели после презентации? Сохраните презентацию на видео для удобства распространения. (Чтобы создать видео, откройте вкладку "Файл" и выберите команду "Доступ". В разделе "Типы файлов" щелкните "Создать видео").

Слайд 14

Дякую за увагу! Образец заголовка Эмблема организации Microsoft Инженерное мастерство Конфиденциальная информация Майкрософт

Слайд 15

Артем Серенок Контактнаінформація Веб-сайт www.serenok.org.ua E-mail: serenok1979@gmail.com Тел.: +380509823362 Образец заголовка Будьте кратки. Сделайте текст как можно более кратким для использования крупного шрифта.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка