X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Характеристика безумовно-позитивного аудиторського висновку

Завантажити презентацію

Характеристика безумовно-позитивного аудиторського висновку

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Характеристика безумовно-позитивного аудиторського висновку L/O/G/O

Слайд 2

Безумовно позитивний висновок – надана інформація, що дає дійсне і повне уявлення про реальний склад активів і пасивів, про господарську діяльність, систему обліку, звітність та фінансовий стан.

Слайд 3

Основою для формування судження аудитора є задокументовані аудиторські докази, які отримані в процесі виконання аудиту. .

Слайд 4

Безумовно-позитивна думка висловлюється за допомогою таких словосполучень: "справедливо та достовірно відображають", "представляють достовірно в усіх суттєвих аспектах".

Слайд 5

. Аудитор може надавати безумовно-позитивний висновок, коли виконуються всі наступні умови: 1) облікова політика підприємства відповідає концептуальній основі фінансової звітності та обставинам функціонування підприємства; 2) прийняті підприємством облікові оцінки відповідають фактичним обставинам функціонування підприємства;

Слайд 6

. Аудитор може надавати безумовно-позитивний висновок, коли виконуються всі наступні умови: 3) інформація, яка представлена у фінансових звітах, є відповідною, надійною, порівняльною та зрозумілою; 4) фінансові звіти дозволяють розкрити та зрозуміти користувачам вплив суттєвих операцій та подій на інформацію, що міститься у фінансових звітах.

Слайд 7

У випадку коли аудитор висловлює безумовно-позитивну думку, у тексті висновку вона формулюється в спеціальному параграфі, в якому чітко вказується, що фінансові звіти справедливо і достовірно відображають в усіх суттєвих аспектах результати господарських операцій (за відповідний звітний період) відповідно до визначеної концептуальної основи фінансової звітності.

Слайд 8

Chart Title in here text in ere Структура безумовно-позитивного висновку 1) адреса аудиторської фірми; 2) адресат; 3) дата аудиторського висновку; 4) заголовок; 5) вступний параграф.

Слайд 9

Chart Title in here text in ere Структура безумовно-позитивного висновку 6) відповідальність управлінського персоналу за фінансові звіти; 7) відповідальність аудитора; 8) аудиторська думка; 9) інші обов’язки стосовно надання висновку; 10) підпис аудитора.

Слайд 10

Дякую за увагу L/O/G/O

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Економіка