X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Ергономiка

Завантажити презентацію

Ергономiка

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Зміст дисципліни Дисципліна розглядає методологію та принципи створення оптимальних умов функціонування системи «людина-машина-середовище» на виробництві. Студент дізнається про основні умови комфортності праці, її нормування, вимоги до робочого місця та обладнання, з яким взаємодіють працівники різних професій.

Слайд 3

Практичне застосування Дисципліна стане корисною для покращення власних умов праці в майбутньому, а також для тих, хто б хотів працювати у відділах кадрів великих виробничих підприємств.

Слайд 4

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами Особливо корисною дисципліна є для студентів спеціальності управління персоналом, адже багато в чому полегшує вивчення дисциплін 4 курсу (фізіологія праці і т. ін.), а також допомагає у вивченні дисципліни 3 курсу Економіка праці та соціально-трудові відносини студентів всіх економічних спеціальностей.

Слайд 5

Відгуки Дисципліна є легкою та цікавою для вивчення. Більшість тем викладачі розповідають на прикладах власного досвіду – що робить семінарські зайняття ще цікавішими.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка