X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
ергономіка

Завантажити презентацію

ергономіка

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Зміст дисципліни Мета опанування дисципліни – формування необхідних теоретичних знань про сутність системи “людина – машина” та принципи її організації; ознайомлення з методами оцінки функціонування системи “людина – машина”; формування вмінь і навичок розробки та обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи “людина – машина”.

Слайд 3

Мунипов В.М., Зинченко В.П. Эргономика: человекоориентированое проектирование техники, программных средств и среды: Учебник. - М.: Логос, 2001, 356с. Поплавська О.М. Ергономіка: Навчальний посібник. – К.: КНЕУ, 2006, 320 с. Іваськевич І.О. Ергономіка: Навчальний посібник. – Тернопіль: Економічна думка, 2002.

Слайд 4

Практичне застосування Знання та вміння, набуті при вивченні даної дисципліни, використовуються при організації роботи систем „людина – машина – середовище” в будь-яких сферах економічної діяльності та при розробці раціональних шляхів вдосконалення роботи систем, в т.ч. покращення фондоозброєності, підвищення рівня автоматизації виробництва, покращення умов праці, підвищення продуктивності праці із збереженням високої працездатності і здоров’я працюючих тощо.

Слайд 5

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами Ергономіка пов’язана з циклом гуманітарних, технічних та природознавчих наук: економіка праці, соціологія праці, інженерна психологія, кібернетика, системотехніка, гігієна праці, охорона праці тощо і слугує для них базою при виробленні практичних рекомендацій і стандартів.

Слайд 6

Викладачі к.т.н, доц. Рудакова С.Г к.е.н., доц. Поплавська О.М асистент Фіненко О.Ю.

Слайд 7

Відгуки Студенти сходяться на думці, що дисципліна є доволі нескладною у засвоєнні. Безумовна більшість студентів погоджується з тим, що «Ергономіка» розширює кругозір і є цікавою та корисною дисципліною як в професійному, так і в особистому житті.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка