X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Електронна комерцiя

Завантажити презентацію

Електронна комерцiя

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Зміст дисципліни В результаті вивчення дисципліни студенти повинні отримати теоретичні та практичні знання по електронній комерції. Студенти мають засвоїти теорію електронної комерції, типи електронних платежів, захист інформації при електронній комерції, теоретичні знання ведення бізнесу в сучасних інформаційних технологіях, ознайомитись із розвитком електронної комерції. Отримати практичні навички по бізнесу у системах телекомунікацій - глобального розподільного середовища фінансових транзакцій і інвестицій, фінансові ринків, бірж, віртуальних електронних торгових магазинів та майданчиків, ринку цінних паперів та валюти.

Слайд 3

Допомогти студентам здобути теоретичні та практичні знання з виконання ділових операцій та угод електронним засобом (електронна комерція), з теорії і практики використання інформаційних технологій в бізнесі, та принципами роботи в мережах з аукціонами, Інтернет-магазинами, біржами, Інтернет-банкингами, ринком цінних паперів, електронними платіжними системами, товарними біржами, біржами праці, фондовими біржами, Інтернет-брокерідж – послугами і т.і. Мета дисципліни

Слайд 4

Практичне застосування Набуті знання та уміння є основою для освоєння та створення інформаційних систем в організаціях, що займаються електронною комерцією, або мають підрозділи електронної комерції: при виконанні функціональних обов’язків працівників підрозділів електронної комерції компанії, працівників відділу маркетингу та ін.; Вони є необхідною складовою знань та вмінь будь-якого кваліфікованого фахівця в епоху Інтернет-технологій.

Слайд 5

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами Теоретичну основу складає вміння працювати в MS Word, MS Excel, які студент отримує з дисципліни «економічна інформатика». Дисципліна є продовженням дисципліни “ Інтернет-технології в бізнесі ”. Навіть лабораторні роботи цих дисциплін пересікаються: одна лабораторна робота(Електронна комерція) продовжує іншу (Інтернет-технології в бізнесі). Також взаємодоповнюють один одну з дисципліною “ Інформаційні технології в віртуальних організаціях ”.

Слайд 6

Відгуки Дисципліна є дуже актуальною в нинішніх реаліях ведення бізнесу в Інтернеті. Деякі студенти вважають, що дана дисципліна повинна бути не вибірковою, а обов’язковою для вивчення, враховуючи її актуальність. Більшість студентів стверджує, що предмет є не складним з точки зору опанування, корисним у подальшому житті, цікавим. Але лабораторні роботи будуть забирати багато часу – вони не складні, але об’ємні.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка