X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Експортні та імпортні товари. Як іноземні товари перетинають кордон країни?

Завантажити презентацію

Експортні та імпортні товари. Як іноземні товари перетинають кордон країни?

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Експортні та імпортні товари. Як іноземні товари перетинають кордон країни?

Слайд 2

Експорт товарів – це продаж та вивезення товарів за кордон з метою їх реалізації на зовнішніх ринках через передання у власність контрагенту в іншій країні

Слайд 3

Імпорт товарів – це купівля українськими суб‘єктами зовнішньоекономічної діяльності в іноземних суб’єктів господарської діяльності товарів

Слайд 4

Експорт товарів повинен здійснюватися відповідно до певних вимог, які позначені в законодавстві тієї чи іншої країни.

Слайд 5

Товари, що потрапляють під експортну категорію, вимагають декларування та спеціального митного оформлення в загальному порядку і в той же час, враховуючи особливості та специфіку цього митного режиму.

Слайд 6

Експорт товарів за межі території України передбачає: подання митному органу документів, що засвідчують підстави та умови вивезення товарів за межі митної території України; сплату податків і зборів, встановлених на експорт товарів; дотримання експортером вимог, передбачених законом.

Слайд 7

Факт експорту фіксується в момент перетину товаром митного кордону, надання послуг та ін Непрямий експорт — експорт за участю посередників.

Слайд 8

Експортна політика, пов’язана з широким спектром регулюючих, управлінських заходів. Кожною державою проводиться політика підтримки вітчизняного товаровиробника.

Слайд 9

При імпорті сплачуються: -ввізне (імпортне) мито -акцизний збір -ПДВ (податок на додану вартість)

Слайд 10

Імпорт може бути: Видимим (товари) невидимим (послуги).

Слайд 11

Види українського товарного імпорту: -паливно-енергетичні ресурси, -продукти нафтопереробки, -продукція хімічної та нафтопереробної промисловості, -вироби чорної та кольорової металургії, -товари легкої і місцевої промисловості, -машинобудування, електроніка, -товари харчової промисловості.

Слайд 12

Дякую за увагу!

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка