X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Економiка i органiзацiя агропромислового комплексу

Завантажити презентацію

Економiка i органiзацiя агропромислового комплексу

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Зміст дисципліни Мета дисципліни в теоретичному аспекті дати студентам можливість опанувати знаннями особливостей і специфіки становлення і розвитку агропромислового комплексу та здійснення агропромислової інтеграції в сучасних умовах. В практичному розумінні студент має оволодіти навичками щодо організації агропромислового виробництва, створення агропромислових формувань та продуктових підкомплексів.

Слайд 3

Практичне застосування Набуті знання є основою для подальшого вивчення дисциплін економічного циклу відповідного фахового спрямування. Знання із економіки та організації АПК забезпечать ефективну роботу спеціаліста на підприємствах АПК.

Слайд 4

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами Дана дисципліна формує засади спеціальності і зв’язана з економікою аграрних і переробних підприємств, мікро- і макроекономікою та ін.

Слайд 5

Відгуки Студентам подобається ця дисципліна тим, що вона поглиблює знання не тільки у сфері АПК, а і сфери економічної теорії.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка