X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Бізнес-планування

Завантажити презентацію

Бізнес-планування

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ

Слайд 2

Кому слід обирати дану дисципліну? ТИМ, ХТО ОБИРАЄ ПРОФЕСІЮ ЕКОНОМІСТА В АГРОПРОМИСЛОВИХ ФОРМУВАННЯХ; ТИМ, ХТО ХОЧЕ РОЗПОЧАТИ ВЛАСНИЙ БІЗНЕС; ТИМ, ХТО ХОЧЕ ВМІТИ КОМПЕТЕНТНО СКЛАДАТИ ТА ОФОРМЛЯТИ БІЗНЕС-ПЛАН РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА; ТИМ, ХТО ХОЧЕ ВОЛОДІТИ НАВИЧКАМИ ПРЕЗЕНТУВАННЯ БІЗНЕС-ПЛАНІВ. На які питання Ви отримаєте відповіді при вивченні даної дисципліни? Які сутність та функції бізнес-планів? Які основні методики складання бізнес-плану? Як розробляти структуру бізнес-плану виходячи із специфіки проекту? Які вимоги до оформлення бізнес-плану та його презентації?

Слайд 3

Мета дисципліни - формування у студентів системи теоретичних знань та практичних умінь щодо розробки, оформлення та презентації бізнес-планів підприємств.

Слайд 4

Завдання дисципліни «Бізнес-планування» полягають у засвоєнні студентами теоретико-методологічних основ розробки бізнес-планів підприємств, набуття навичок розробки окремих розділів бізнес-плану.

Слайд 5

Зміст дисципліни Тема 1. Суть бізнес-плану, його функції. Тема 2. Підготовча стадія розробки бізнес-плану Тема 3. Структура, логіка розробки та оформлення бізнес-плану. Тема 4. Продукт (послуги), підприємство, галузь та ринок. Тема 5. Маркетинг-план. Тема 6. Виробничий план. Тема 7. Організаційний план. Тема 8. Фінансовий план та оцінка ефективності інвестицій Тема 9. Оцінка ризиків. Тема 10. Презентація бізнес-плану. Вивчення дисципліни "Бізнес-планування" здійснюється після засвоєння студентами нормативних фундаментальних дисциплін економічного циклу "Мікроекономіка", «Макроекономіка», "Менеджмент", "Економіка підприємства", "Організація виробництва", "Маркетинг", "Фінанси", "Економіка праці та соціально-трудові відносини".

Слайд 6

ПРАКТИЧНЕ ЗНАЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ Бізнес-план розвитку підприємства – це стратегічно сплановані кроки підприємства на своєму розвитку. Стратегічне планування є однією з функцій управління, яка є процесом вибору цілей організації і шляхів їх досягнення. Стратегічне планування забезпечує основу для всіх управлінських рішень. Тому більшість підприємств і організацій орієнтовані на вироблення стратегічних бізнес-планів розвитку підприємства.

Слайд 7

Набуті знання студент може реалізувати в сфері міжгалузевих економічних відносин, а також в роботі управлінських, фінансово-банківських та бізнесових структур.

Слайд 8

Після вивчення курсу “Бізнес-планування" студент повинен знати: сутність, логіку розробки бізнес-плану для підприємств різних типів; структуру бізнес плану та його зміст; основні методики розробки бізнес-плану, специфічні методи розробки окремих розділів бізнес-плану; вимоги до оформлення бізнес-плану та його презентації. Студент повинен уміти розробляти структуру бізнес-плану виходячи із специфіки проекту; визначати джерела і методи добування інформації, потрібної для розробки бізнес-плану; оформляти бізнес-план; проводити ефективну презентацію бізнес-плану.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка