X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
"Бізнес план"

Завантажити презентацію

"Бізнес план"

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Бізнес-план ресторану «Leo»

Слайд 2

Описова частина бізнес-плану ресторану Призначення бізнесу: Відкриття ресторану на 75 місць. Мета проекту: Надання якісних послуг громадського харчування для відвідувачів із середнім рівнем доходів.

Слайд 3

Початковий капітал Кредит в розмірі 750 000 на 48 місяців. Спадщина в розмірі 500 000 грн.

Слайд 4

Попит: Щорічно будується велика кількість офісних площ, працівники яких мають потребу в повноцінних бізнес-ланчах, та й ділові переговори зручно проводити за філіжанкою ароматної кави. По вечорах заклад може обслуговувати окремих відвідувачів і проводити банкети.

Слайд 5

Маркетинг і збут: Реклама в ЗМІ, рекламні акції для співробітників компаній, розташованих у найближчих офісних будинках.Висновок договорів з керівниками різних організацій на корпоративне обслуговування їхніх співробітників.

Слайд 6

Приміщення під ресторан. Для створення нового ресторану можна купити приміщення, а можна відкрити ресторан й на орендованих площах. Перший варіант має наступні плюси: вкладення засобів у нерухомість - гарна форма інвестицій, і дане приміщення може стати заставою, якщо вам буде потрібно одержати кредит на розвиток свого бізнесу.

Слайд 7

Виробнича частина бізнес-плану кафе Площа приміщення на 75 посадкових місць повинна становити від 350 кв.м. Приміщення буде розташовано в тій частині міста, де перебуває велика кількість гос. установ й офісів, банки, навчальні заклади й об'єкти культурного призначення.

Слайд 8

Персонал Посада Кількість Зарплата (міс.) Зарплата (рік.) Кухарі 6 1500грн 108 00грн Підсобніробітники 3 1100грн 39 600грн Адміністратор 2 2500грн 60 000грн Офіціант 5 1300грн 78 000грн Бармен 2 1300грн 31 200грн Керуючий 1 4000грн 48 000грн Бухгалтер 1 3000грн 36 000грн Прибиральниця 2 1100грн 26400грн Усього: 22 35600грн 330 000грн

Слайд 9

Устаткування. Кухня: холодильна камера (2), плита (2), духовка, обробні столи (2), мийки (2) – 100 00 грн. Зала: барная стійка, столи, стільці, вішалки, муз. центр, телевізор – 150 000 грн. Оформлення інтер'єру – 100 000 грн. Посуд – 25 000 грн. Продукти. Вартість буде залежати від пропонованого меню.

Слайд 10

Планований асортимент страв: Надалі асортимент страв планується розширювати. Середній чек ресторану за день становить 600 грн Щомісячний дохід - від  1 000 000 грн. Ціна за 100 гр. 1. Салати - 9 видів від 7до 25грн 2. Закуски - 6 видів від 5 до 30грн 3.Першістрави - 5видів від10 до 65грн 4.Гарячім'ясністрави - 6видів від 10 до 50грн 5.Гарніридом'яса- 5видів від 8 до 40грн 6. Десерти - 12 видів від 10 до 45грн 7.Напої-більше40видів. від 7 до 20грн

Слайд 11

Збитки Послуги Кошти(рік) Реклама 10000грн Налоги 50000грн Персонал 330 000грн Устаткування і продукти від 8 000 000грн Комунальніпослуги від 100 000 Кредит 192 000грн Прибуток від 12 000 000грн Чистийприбуток від 2 000 000грн

Слайд 12

Конкуренти Ресторан «Саванна» Ресторан «Mafia»

Слайд 13

Дякую за увагу!!!!!!

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка