X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
"Альтернативне сільське господарство"

Завантажити презентацію

"Альтернативне сільське господарство"

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Альтернативне сільське господарство - землеробство, орієнтоване на агротехнічні методи (без застосування легкорозчинних мінеральних добрив і пестицидів)

Слайд 3

Види альтернативного с/г: 1. Біологічне землеробство 2. Органічне та органобіологічне землеробство 3. Біодинамічне землеробство 4. Екологічне землеробство

Слайд 4

Біологічне землеробство передбачає відмову від застосування мінеральних добрив, пестицидів та інших хімічних препаратів. Перевага надається при цьому біопрепаратам: відвари шретруму, тютюну, кропиви, полину, хвощів.

Слайд 5

В ньому виключається застосування мінеральних добрив і пестицидів, але екологічні вимоги менш жорсткі. Біологізація виробництва в цій системі досягається шляхом максимальної стимуляції діяльності ґрунтової мікрофлори.

Слайд 6

Біодинамічна система базується на земних, сонячних і місячних ритмах, які використовують як під час обробітку земель, так і у виборі термінів висівання та збирання сільськогосподарських культур.

Слайд 7

Екологічне землеробство складає аморфну групу технологій та ідей, які передбачають ті чи інші засоби екологізації землеробства. Обробка ґрунту в екологічному землеробстві мінімізована, а боротьба з бур'янами проводиться головним чином механічними й біологічними методами.

Слайд 8

За даними АСА та ТЕД, у разі впровадження у світі повної заборони на використання пестицидів скоротиться постачання продуктів харчування, а їх ціни підвищаться на 45%.

Слайд 9

Для подальшого успішного використання необхідне розумне поєднання традиційних та альтернативних сільськогосподарських виробництв, що сприятиме пошуку комплексного підходу для успішної реалізації економічних, екологічних і соціальних цілей розвитку сільського господарства.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка