X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Е-продукти (корисні та шкідливі Е)

Завантажити презентацію

Е-продукти (корисні та шкідливі Е)

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Корисні та шкідливі Е

Слайд 2

Кожен день ми вживаємо продукти куплені в супермаркеті або в магазині, навіть не підозрюючи про те, що більшість з них несуть у собі різні хвороби.

Слайд 3

Самі шкідливі Е Е 121-Підвищує ризик онкологічних захворювань Е123, 124,127,128 - Алергічні реакції Е103,105,121,123,125,126,130,131,142,153-Барвники. Містяться в солодкій газованій воді, льодяниках, кольоровому морозиві. Можуть призвести до утворення злоякісних пухлин.

Слайд 4

171-173 - барвники. Містяться в солодкій газованій воді, льодяниках, кольоровому морозиві. Е210, Е211, Е213-217, Е240 - консерванти. Є в консервах будь-якого виду (гриби, компоти, соки, варення). Можуть призвести до утворення злоякісних пухлин.

Слайд 5

Е221-226 - консерванти. Використовуються при будь-якому консервуванні. Можуть привести до захворювань шлунково-кишкового тракту. Е230-232, Е239 - консерванти. Містяться в консервах будь-якого виду. Можуть викликати алергічні реакції.

Слайд 6

Е311-313 - антиоксиданти (антиокислювачі) Є в йогуртах, кисломолочних продуктах, ковбасних виробах, вершковому маслі, шоколаді. Можуть викликати захворювання шлунково-кишкового тракту. Е407, Е447, Е450 - стабілізатори і загусники. Містяться в варення, джему, згущеному молоці. Можуть викликати захворювання печінки та нирок.

Слайд 7

Е461-466 - стабілізатори і загусники. Є в варення, джему, згущеному молоці, шоколадному сирі. Можуть викликати захворювання шлунково-кишкового тракту