X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Traditional English food

Завантажити презентацію

Traditional English food

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Traditional English food. By 7-2 class

Слайд 2

Цель проекта – ознакомить учащихся с национальной кухней Великобритании, традициями и предпочтениями в еде. Этапы осуществления проекта 1. Сбор информации 2. Дополнительных материалов. 3.Оформление. В работе использованы: - учебники О.В. Афанасьева «English» (5,6 классы); - пособие по английскому языку В.Н. Трофимова «English»; - интернет ресурс (сайт http:/www.timeoftravel.ru/england)

Слайд 3

Breakfast is the first meal of the day. It is at about 8 o’clock in the morning. And consists of porridge with milk and salt or sugar, eggs – boiled or fried, bread and butter with marmalade or jam. Some people like to drink tea, but others prefer coffee.

Слайд 4

Lunch. The usual time for lunch is 1 o’clock. This meal starts with soup or juice. Then follows some meat or poultry with potatoes.

Слайд 5

Tea is the third meal of the day. It between 4 or 5 o’clock. On the table there is tea, milk or cream, sugar, bread, cakes and jam.

Слайд 6

Dinner is the fourth meal of the day. The usual time is about 7 o’clock. Dinner usually consists of soup, fish or meat and vegetables.

Слайд 7

FRUIT SALAD

Слайд 8

Ingredients: - apple, pear, orange, grapefruit, banana, 100 g - grapes, cherries, 50 g - orange juice 125 g - Sugar 50 g Яблоки и груши очищаем от кожуры и семенной коробки. Режем на кубики. Яблоки сбрызгиваем апельсиновым соком или лимонным соком, чтобы они не потемнели. Так же чистим от кожуры бананы, апельсины, персики и киви. Режим всё кубиками или дольками. Смешиваем.

Слайд 9

S O U P WITH O N I O N AND C H E E S E